تعویض مخزن تحت فشار پمپ
گزینه تعویض مخزن تحت فشار پمپ در محل را به خدمات سرویسکار سیار روبی پمپ اضافه کنید . ما با پوشش کامل 22 منطه تهران بزرگ سرویس تنظیم فشار آب ساختمان را با بهترین راهکارها از جمله تعیین بهترین های مخزن تحت فشار تیوپی یا دیافراگمی و با تضمین کیفیت و پشتیبانی دائم ارائه میکنیم . اینکه امروز بیشترین ساختمان ها طبقاتی هستند بر کسی پوشیده نیست و اینکه این ساختمان ها جهت تامین فشار کافی آب ساختمان نیاز به مخازن تحت فشار دارند نیز مسئله قابل توجهی است . تعمیرکار سیار پمپ روبی پمپ همراه شماست . با ما همراه باشید با انواع مخازن تحت فشار پمپ آب خانگی 24 لیتری تا 100 لیتری و همچنین خدمات تعمیر و نصب بهترین های مخزن تحت فشار دیافراگمی شرکت Reflex و Grundfos و Zilmet آلمان و ایتالیا
دنبال نصاب پمپ آب میگردید ؟!!
تعویض مخزن تحت فشار پمپ در محل
تعمیر ، بازبینی ، فروش و تعویض مخزن تحت فشار پمپ در محل با قیمت مناسب در کلیه مناطق تهران توسط نصاب پمپ آب روبی پمپ صورت میگیرد . جبران افت فشار آب ساختمان ، تامین فشار آب در طبقات بالا ، بالا بردن عمر قطعات پمپ و تاسیسات ساختمان و در نهایت تامین فشار کافی آب آبگرمکن ، دوش حمام و…. همگی میتوانند با انتخاب مخزن تحت فشار مناسب انجام شود . ویژگی استفاده از این خدمات عبارتند از :
- صرفه جویی در زمان
- عدم نیاز به خرید لوازم و قطعات توسط مشتری
- سپردن صفر تا صد خدمات به تعمیرکار
- پشتیبانی دائم تلفنی و حضوری رایگان نصاب
- افزایش سرعت کار و دریافت کیفیت چند برابر بهتر از تعویض مخزن غیر اصولی
درباره منبع تحت فشار تیوپی بیشتر بدانید
مخزن تحت فشار پمپ چیست ؟
مخازن تحت فشار مخازنی هستند که جهت افزایش فشار آب ساختمان بکار گرفته میشوند . این مخازن طوری طراحی شده اند که فشار باد را در قسمتی از مخزن با پمپاژ آب حبس میکنند و فشاری به عنوان نیروی ذخیره پمپ تیوپ یا دیافراگم مخزن برای جبران در زمان افت فشار آب ایجاد میکنند . دو نوع مخزن تحت فشار پمپ آب خانگی وجود دارد :
- منبع تحت فشار تیوپی
- منبع تحت فشار دیافراگمی
هر دو نوع مخازن تحت فشار وظیفه یکسانی دارند و آن هم مواردی است که در بالا ذکر شد . اما از نظر کیفیت و کارایی و ساختار مخازن با هم متفاوت میباشند .
مخزن تحت فشار دیافراگمی
در مخازن تحت فشار دیافراگمی نیروی فشار ذخیر مخزن از طریق دیافراگم داخل مخزن صورت میگیرد که با فشار وارده به لاستیک دیافراگمی ، هوای پمپ دیافراگم فشرده شده و نیروی کافی را برای جبران افت فشار در لحظاتی که پمپاژ با پشتیبانی فشار کم روبرو میشود تامین میکند . ویژگیهای مخزن تحت فشار دیافراگمی عبارتند از :
- عمر بالای دیافراگم و عدم پاره شدن آن در کوتاه مدت
- تامین فشار بالا با ویژگی انعطاف پذیری خود
- تکرار عملکرد لحظه ای دیافراگم بدون اختلال در سیکل رفت و برگشت لاستیک
- درگیر بودن سطح کمتری از لاستیک ارتجاعی با فشار آب و هوا نسبت به مدل تیوپی
تولید کنندگان مخزن تحت فشار دیافراگمی
برخی مشتریان یا کاربران از ما میپرسند که بهترین تولید کنندگان مخزن دیافراگمی چه کسانی هستند ؟ در واقع 4 کشور هستند که مخازن تحت فشار برند آنها در ایران در دسترس میباشد . کلیه مخازن تحت فشار در دسترس عموم تولید شده از کشور ایتالیا ، چین ، ایران و ترکیه میباشند . ( خارج از این 4 کشور ، تبلیغات مختلف را درباره مخازن تولید شده از کشورها دیگر را باور نکنید )
ساختار مخزن ذخیره پمپ آب دیافراگمی
مخازن تحت فشار ساختار ساده اما کاملا محاسباتی دارند و گاها مشتریان با باور اینکه این ساختار ساده نیازی به بررسی تعمیرکار سیار پمپ ندارد خود دست بکار میشوند و تشکیلات مخزن را دستکاری میکنند و بدون شک با مشکل دشارژ شدن و نشتی بیشتر روبرو میشوند که در این صورت هزینه های سرویس دوباره مخزن بالاتر میرود و شاید مخزن نیاز به تعویض نیز داشته باشد .
- بدونه منبع تحت فشار دیافراگمی همانند مدل تیوپی از فولاد کربن با پوشش اپوکسی میباشد
- یک سوپاپ تنظیم باد مخزن انتهای محدوده دیافراگم تعبیه شده است
- این سوپاپ به دلیل اینکه مخزن تحت فشار دیافراگمی اغلب ایستاده است معمولا در قسمت فوقانی مخزن قرار دارد
- یک دیافراگم کاملا آببند در میانه مخزن آن را به دو قسمت تقسیم کرده است
- در قسمت تحتانی نیز خروجی های مخزن را داریم که کاملا با آب درگیر میباشد
مخزن تحت فشار تیوپی
مدل تیوپی مخازن تحت فشار رقیب حال حاضر دیافراگمی میباشد . اما از آنجایی که ما سالها با ساختار مخازن دیافراگمی سر و کار داریم و از طرفی کیفیت منبع تیوپی بسیار کمتر است نمیتوانستیم اوایل آن را به عنوان رقیب بدانید . تا اینکه شدت تحریمها و افزایش قیمتی توانست ما را مجبور به استفاده از تعویض مخزن تحت فشار با مخازن قدیمی کند برخی مشتریان از ما میپرسند که تفاوت مخزن تحت فشار تیوپی و دیافراگمی چیست ؟ اگر نگاهی به تصویر این دو مخزن کنیم به راحتی میتوانیم با پلانی که از ساختار داخل آنها داریم تفاوت این و را در تولید تشخیص دهیم
- تنها تفاوتی که در ساختار دو مخزن دیافراگمی و تیوپی داریم بخش ارتچاعی آن است
- در مخازن تیوپی خروجی مخزن همانند یک والف لاستیک محبوس در یک تیوپ است
- اما در مخزن تحت فشار دیافراگمی یک لاستیک دیافراگمی بخش هوا و آب را تقریبا از وسط مخزن جدا کردن است
- در واقع در نوع دیافراگمی قسمت کمتری از لاستیک تحت فشار بوده و به همین دلیل است که در بالا اشاره کردیم بیشتر عمر میکنند
بهترین برند مخزن تحت فشار دیافراگمی
تجربه ای که نصاب روبی پمپ ، تعمیرکار و همکاران فعال ما در این زمینه داشته اند و جمع بندی که نظر مشتریان در خصوص بهترین برند این مخازن را به همراه داشته است این بوده که مخازن دیافراگمی شرکت Reflex و Grundfos آلمان و مخازن Zilmet تولید ایتالیا بهترین برند این مخازن میباشند .