بوستر پمپ چیست ؟
بوستر پمپ چیست ؟
پمپ آب وسیله ای مکانیکی برای جابه جایی و انتقال مایعات که با افزایش فشار موجب جابه جایی مایعات به ارتفاع بالاتر و یا حتی پایین تر می شود , پمپ ها در صنایع مختلف کاربرد زیادی داشته از منابع انرژی مختلفی استفاده کرده و اندازه های مختلفی نیز دارند ؛ گفتیم که پمپ ها انواع مختلفی دارند یکی از این محصولات بوستر پمپ است آیا می دانید بوستر پمپ چیست ؟ چه تفاوتی با پمپ آب معمولی دارد ؟ از چه اجزای تشکیل شده و استفاده از آن چه مزایا و معایبی دارد ؟ روبی پمپ ارائه کننده خدمات تعمیر و نصب پمپ آب خانگی با سرویسکاران سیار در کلیه نقاط 22 گانه تهران در خدمت شماست . برای مشاوره و هماهنگی با سرویسکار با ما تماس بگیرید ویا همراه ما باشید با :
- بوستر پمپ چیست ؟
- انواع بوستر پمپ ها
- کاربرد بوستر پمپ ها
- اجزا و قطعات بوستر پمپ ها
- مهم ترین تفاوت بوسترپمپ ها با پمپ آب معمولی
- مزایا و معایب بوستر پمپ ها که نمی دانستید
بوستر پمپ چیست ؟
بوستر پمپ به مجموعه چند پمپ که به شکل موازی در کنار هم قرار داشته و با یک تابلو کنترل سرعت تحت فرمان قرار میگیردتا بتوان دبی آب را در ساختمان در حد مناسب و به شکل ثابت حفظ کرد این پمپ ها مناسب ساختمان های بزرگ که مصرف آب زیادی دارند می باشد در ساختمان هایی که مصرف کننده ها دارای میزان معینی مصرف آب نسبت به دیگر واحد ها نیستندو گاهی اوقات کم و زیاد می شود یک پمپ ساده نمی تواند جوابگوی سطح دبی مورد نیاز باشد , بوستر پمپ ها در مواقعی که میزان مصرف آب زیاد شود از تمام ظرفیت های پمپ های تحت نظر این پمپ بهره گرفته می شود به علت اینکه این پمپ ها با این هدف که در ساختمان های بزرگ مسکونی استفاده شوند طراحی می شوند ؛ اینکه در بوستر پمپ ها , پمپ ها کنار هم قرار میگیرد باعث می شود که قدرت دستگاه افزایش پیدا کرده و آب بهتر و سریع تر منتقل شود .
انواع بوستر پمپ ها
انواع بوستر پمپ ها از لحاظ مدل:
بوستر پمپ های دور ثابت :
این نوع دارای الکتروموتورهایی با سرعت چرخش ثابت هستند ؛ بوستر پمپ دور ثابت توانایی افزایش فشار آب در یک حد مشخص و حفظ آن در صورت تغییر جریان و میزان فشار ورودی را دارا می باشد .
بوستر پمپ های دور متغیر :
این نوع بوستر پمپ ها همه کاره بوده و می تواند برای هر منبع آب اعم از منازل تا مشاغل کاربرد داشته باشد , بوستر پمپ های دور متغیر آبرسانی تأمین کننده فشار برای کل شبکه هیدرولیک هستند , این سیستم به ما کمک می کند تا هم فشار آب استاندارد تآمین شود و هم مصرف برق به بهترین نحو انجام شود .
تعمیر تخصصی منبع انبساط پمپ
کاربرد بوستر پمپ ها
- برج ها
- مجمتمع های مسکونی
- بیمارستان ها
- فرودگاه ها
- سالن های تفریحی و ورزشی
- مجتمع های صنعتی و کارخانجات و….
اجزا و قطعات بوستر پمپ ها
- الکتروموتور
- پمپ
- بخش مکش
- بخش دهش
- تابلو برق
- مانومتر
- برشر سوئیچ بوستر پمپ
- پرشر ترانسیمتر
- کوپلینگ
- شاسی پمپمخزن دیافراگمی
مهم ترین تفاوت بوستر پمپ ها با پمپ آب معمولی
در رابطه با تفاوت این دو باید گفت , پمپ آب ظرفیت پمپاژ محدود تری دارد و برای واحدهایی با تعداد طبقات و یا ارتفاع کمتر کاربرد دارد اما بوستر پمپ متشکل از یک یا چند پمپ بوده که ظرفیت بیشتری دارد و می تواند سطوح مختلف , اختلاف فشار و ایجاد کننده طیف وسیعی از دبی را ایجاد کند .
مزایا و معایب بوستر پمپ ها که نمی دانستید
- به دلیل وجود اینوتر مصرف برق را به حد چشم گیری کاهش می دهد .
- سرو صدای ناشی از روشن و خاموش شدن الکتروپمپ را در حد زیاد کاهش می دهد .
- به علت درایو سرو صدای لوله های اصلی و فرعی را به حد چشمگیری کاهش می دهد .
- الکتروپمپ استهلاک پایین و عمر بالایی دارد .
در رابطه با معایب این تجهیز باید گفت که بوستر پمپ های دور ثابت انرژی زیادی مصرف کرده به این دلیل که موتورها همیشه در حالت بار کامل کار می کنند به تأسیسات آسیب وارد می شود زیرا فشار بیش از نیاز سیستم توسط پمپ تولید می شود .